Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken!

  Voor vrijblijvend advies of andere vragen

  Neem contact op

  IJspegel kerstverlichting

  Door de jarenlange ontwikkeling van ijspegelverlichting is deze steeds echter geworden en bij sommige vormen is het net of er echte (verlichte) ijspegels aan het dak hangen. Dit geeft een gezellig en winters gevoel. Bij Kerstland hebben we een rui Toon meer

  Merken

  Geschikt voor

  Werkt op

  Kleur verlichting

  Lengte snoer

  Prijs

  -
  3 Producten

  IJspegel kerstverlichting kopen?

  Wil jij ook een gezellige wintertuin creëren met kerstverlichting tijdens de kerstperiode? Dan is ijspegelverlichting voor jouw de perfect keuze. Naast mooie verlichting die je in bomen en planten kunt hangen, versier je met ijspegelverlichting ook je woning of schuur. Ook al vriest het buiten helemaal niet, door de verlichting aan te brengen, simuleer je wel alsof het koud is en je dak volhangt met ijspegels. Koop je goedkope kerstverlichting met ijspegels bij Kerstland, dan zorgen wij voor een snelle levering en kun jij aan de slag om je huis en tuin gereed te maken voor de kerstperiode. 

  Bekijk onze top 10 kerstverlichting om je te laten inspireren! Kom je er niet uit of heb je vragen over een specifiek product of ons assortiment dan kun je tijdens onze kantooruren terecht met vragen via onze chat, email of klantenservice.

  Wanneer kies ik voor verlichte ijspegels?

  Om jouw huis wat op te vrolijken tijdens de donkere dagen kun je ijspegelverlichting voor buiten langs de rand van een schuurtje of aan de gevel ophangen. Daarnaast is deze vorm van verlichting ideaal om dat donkere plekje in de tuin wat meer licht te geven. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken dat je in de lengte te kort komt. Er is namelijk ook koppelbare verlichting daarbij kun je meters lang aan snoeren door koppelen. Dit is natuurlijk ideaal als je het huis, schuur of tuin volledig wilt verlichting en decoreren. Wij raden niet aan om je kerstboom te verlichten met ijspegelverlichting. Je mist hier het prachtige potentieel van de verlichting zelf, cluster kerstverlichting is hier namelijk perfect voor.

  Het zijn net echte ijspegels

  Door de jarenlange ontwikkeling van ijspegelverlichting is deze steeds echter geworden en bij sommige vormen is het net of er echte (verlichte) ijspegels aan het dak hangen. Dit geeft een gezellig en winters gevoel. Bij Kerstland hebben we een ruim assortiment aan ijspegelverlichting voor buiten. Zo is er voor een ieder wat wils. Weet je nog niet helemaal zeker of je keuze uitgaat naar ijspegelverlichting? Dat is helemaal geen probleem bezoek ook onze andere kerstlichting categorieën!

  Ons assortiment aan ijspegelverlichting

  IJspegelverlichting is een vorm van verlichting die de vorm aanneemt van ijspegels. Met de huidige moderne verlichtingssoorten, zoals LED verlichting, is het mogelijk om de ijspegels op een zuinige manier te verlichten. Bovendien is LED verlichting een verlichtingssoort met een lange levensduur. Je hebt bij ijspegelverlichting de keuze uit verschillende soorten modellen. Zo is er een snoer met die je gemakkelijk aan de rand van de goot van de woning of schuur kunt monteren. Een lichtgordijn van verlichte ijspegels is wat langer van formaat, zodat het langere ijspegels lijken. Ze zijn ook te verkrijgen in korte snoeren voor de kleinere bomen of goten. Heb je een groot aantal meters nodig aan verlichting? Geadviseerd wordt om dan voor koppelbare ijspegelverlichting te kiezen. Hiermee kun je meerdere snoeren aan elkaar koppelen en met elkaar verbinden. Je hebt hier maar één stopcontact voor nodig. Weet je nog niet helemaal zeker of je keuze uitgaat naar koppelbare ijspegelverlichting? Dat is helemaal geen probleem bekijk ook onze categorieën in de sectie verlichting!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking