Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Arne - Woensdag 22 Oktober 2021

  De kersttrends van 2021

  Kerst is een tijd van versieringen gezelligheid en natuurlijk hoort hier een mooie gedecoreerde kerstboom bij. Voor welke kleur kies jij dit jaar? Ga jij pieken met de klassieke kerstkleuren of ga je dit jaar voor een modern thema? Ontdek hier de kersttrends van 2021!

   

  Klassiek

  De klassieke boom blijft altijd in de mode. Naast rood zien we dan ook de dennengroen en het lichtgoud terug komen. Je nieuwste must have staat in dit thema centraal; het klassieke hobbelpaard! Onze klassieke glazen classic kerstballenmix past hier uitstekend bij.

   

   

  Hollandse winter wonderland basics

  Deze mooie en minimalistische trend is gebaseerd op de oude Nederlandse winters. De basiskleuren van de boom zijn georiënteerd op wit of zilver met een aanvulling van blauw en brons. Hierbij kan je combineren met bijvoorbeeld witte schaatsjes, Oud Hollandse huisjes. Ideaal voor een prachtige chique, winterse boom. Perfect te combineren met deze Decoris glazen kerstballen winterwit.  

   

   

  Ga voor luxe

  Precies zoals de titel het zegt. Bij deze stijl kun je verwachten dat het meer draait om de decoraties. Niets is te veel. Pak maar lekker uit met de grootste kaarsenhouders en de glitters. Hierbij staat het erg goed je boom te decoreren met een zwart-gouden look. Ga lekker los met onze zwarte kerstballen mix en gouden kerstballen.

   

   

  Down to earth

  De laatste trend: natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan mooie warme houttinten en natuurlijke kleuren. Kies hierbij een kleur die dichtbij je huidige interieur staat zodat je je hele huis heel decoratief in een adembenemende kerstsfeer kan brengen. Combineer deze stijl met de 40 led kerstbal met een touw van jute.

   

  Romantic pink

  Parasols, hakjes en een beetje wit: Zo creëer je een echte romantische sfeer met kerst. De kleuren die je hiervoor het beste kan gebruiken zijn de tinten; (poeder)roze,  parelmoer & wolwit met een kleine tint hard roze en goud. Combineer deze stijl met verschillende ornamenten en combineer deze met onze kerstballen

   

  Vers van de pers

  Recente artikelen