Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Glazen kerstballen

  Kerstballen van glas zie ja al jarenlang terug komen in de kerstbomen bij mensen thuis. In het assortiment van Kerstland.nl hebben we ook diverse glazen kerstballen. In elk kersthema kan je wel glazen kerstballen kwijt, laat je inspireren en lees meer. Toon meer

  Merken
  Kleur
  Aantal kerstballen
  Afwerking
  Materiaal
  Met lampjes
  Diameter kerstbal
  Prijs
  -
  35 Producten

  Glazen Kerstballen

  Kerstballen van glas zie je al jarenlang terugkomen in de kerstbomen bij mensen thuis. In het assortiment van Kerstland.nl hebben we ook diverse glazen kerstballen. In elk kersthema kun je wel glazen kerstballen kwijt, van Scandinavian chique tot aan American Christmas, laat je inspireren.

  Combineer de glazen transparante kerstballen

  Glazen kerstballen zijn fantastisch te combineren met de wat meer matte ballen. Dit zorgt voor een mooi contrast en geeft een extra dimensie aan jouw kersboomversiering. Zo kun je de transparante kerstballen heel mooi combineren met bijvoorbeeld gouden kerstballen, witte kerstballen of bruine kerstballen. Dit geeft een chique en klassieke uitstraling aan de verschillende soorten ballen in de boom. De transparantie van de glazen kerstbal zorgt ook voor een weerspiegeling van de groene takken van jouw kunstboom. Verder zorgt het ook voor een bepaalde rust in de boom, je wilt natuurlijk een zo'n vol mogelijke boom voor de gezelligheid, maar het moet niet te druk worden. Glazen kerstballen zijn dan ideaal om wat rust te creëren in de boom.

  Scherven brengen geluk

  Glazen kerstballen kunnen bij het vallen natuurlijk sneller breken dan de ballen van kunststof, maar je weet wat ze zeggen: ''scherven brengen geluk''. Dit is natuurlijk niet het gewenste resultaat en niet iets om zorgen over te maken. Ballen die vallen, die kunnen breken. Om dit zo goed mogelijk te voorkomen kan je het beste bovenaan aan beginnen bij de kerstpiek. Dit zorgt ervoor dat dat je minder makkelijk ballen van de boom afstoot. Je hoeft je in ieder geval geen extra zorgen te maken over het eventuele breken van glazen kerstballen, je moet alleen iets voorzichter zijn met het ophangen. 

  Bewaar de verpakking

  Zoals ook hiervoor aangegeven moet je wat voorzichtiger zijn met glazen (transparante) kerstballen. Een goede tip is dus de verpakking van je glazen kerstballen te bewaren. Wanneer je de ballen dan weer op gaat bergen kun je deze terug doen in originele verpakking en kan je ze veilig opbergen. Verder is het ook altijd handig om de kerstballen van elkaar te onderscheiden tijdens het opbergen. 

  Hoeveel glazen kerstballen heb ik nodig?

  Het is natuurlijk erg lastig te bepalen hoeveel glazen transparante kerstballen jij nodig hebt. Want smaken verschillen en iedereen vindt wat anders mooi. We hebben wel een advies voor het totaal aantal ballen in de boom. Dit kan helpen met het bepalen hoeveel glazen kerstballen jij wilt. Via dit artikel in ons helpcentrum kun je kijken hoeveel ballen wij ongeveer adviseren per hoogte boom.