Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken!

  Voor vrijblijvend advies of andere vragen

  Neem contact op

  Clusterverlichting voor in de kerstboom

  Met kerstverlichting haal je de sfeer in huis of tuin tijdens de koude en grauwe wintermaanden. Clusterverlichting is soort kerstverlichting waarbij de lampjes op het snoer dichter op elkaar zitten dan bij reguliere kerstverlichting. Toon meer

  Merken

  Kleur snoer

  Werkt op

  Kleur verlichting

  Lengte snoer

  Geschikt voor een boom van

  Prijs

  -
  13 Producten
  7,90
  4,90
  Verlengsnoer koppelbare kerstverlichting | 5 meter

  Deliverytime

  Op voorraad
  4,90

  Clusterverlichting voor in de kerstboom

  Een kerstboom zonder verlichting is als een verjaardag zonder slingers! Met kerstverlichting haal je de sfeer in huis of tuin tijdens de koude en grauwe dagen. Kerstverlichting bestaat in de regel uit kleine lichtbronnen dicht bij elkaar. Denk aan kerstboomverlichting, waarbij talloze klein lampjes op een snoer zitten. Deze kerstverlichting kan voor allerlei kerstversieringen gebruikt worden, zoals een kerstkrans, in een windlicht met kerstballen of gewoon gedrapeerd over een dressoir.

  Clusterverlichting is soort kerstverlichting waarbij de lampjes op het snoer dichter op elkaar zitten dan bij reguliere kerstverlichting. Bij LED-kerstverlichting is de afstand tussen de lampjes gemiddeld zo'n 7,5 cm, maar bij clusterverlichting is de afstand korter dan 1 cm. Zo heb je simpel weg meer lampjes in jouw kerstboom, guirlande of kerstkrans. Of je nou kiest voor clusterverlichting of toch reguliere verlichting, bij Kerstland vind je het allebei!  

   

  Goedkope kerst met LED verlichting

  LED verlichting is niet alleen een duurzame keuze, maar in deze tijden met hoge energieprijzen ook een goedkope optie. Bij Kerstland houden wij daar rekening mee. De maand december is al duur genoeg. Kies daarom voor een van de vele opties uit onze LED clusterverlichting. Van 30 meter warm wit tot aan 8 meter aan multicolor verlichting. En dat voor een mooie scherpe prijs! 

   

  Hoeveel clusterverlichting heb ik nodig?

  Als je een formaat kunstkerstboom hebt gevonden die perfect past in de woonkamer, hal of op kantoor dan is natuurlijk de volgende vraag; "Hoeveel meter clusterverlichting heb ik nodig?"  We helpen je graag op weg. Voor een boom van adviseren wij:

   

  Hoogte kerstboom

  Aantal meter clusterverlichting

  Aantal LED lampjes

  Boom van 1,5 meter11 tot 15 meter1500 - 2000 lampjes
  Boom van 1,8 meter14 tot 20 meter1900 - 2750 lampjes
  Boom van 2,1 meter16 tot 25 meter2200 - 3450 lampjes
  Boom van 2,4 meter20 tot 35 meter2750 - 4800 lampjes
  Boom van 3,0 meter30 tot 50 meter4200 - 6850 lampjes

   

  Hopelijk hebben we je voldoende kunnen informeren. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via de chat, e-mail of telefoon!

   

  Op zoek naar nog meer kerstartikelen?

  Ben je naast onze clusterverlichting op zoek naar andere kerstartikelen? Wij hebben onder andere ook een groot aanbod kerstballen en kerstpieken. Hiermee kun je de kerstboom verder aankleden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je huis aan de buitenkant nog meer een kerstsfeer te geven. Hiervoor kun je bijvoorbeeld kiezen voor onze guirlandes of kerstkransen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking