Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  LED-kerstverlichting

  Met LED-kerstverlichting haal je een gezellig gevoel in huis tijdens de kerstperiode en koudere dagen. Bij Kerstland.nl vind je verschillende typen LED-kerstverlichting. Bekijk ons aanbod hieronder! Toon meer

  Merken
  Kleur
  Kleur verlichting
  Afwerking
  Kleur snoer
  Materiaal
  Werkt op
  Lengte snoer
  Geschikt voor een boom van
  Prijs
  -
  59 Producten

  LED-verlichting voor in je kerstboom

  De donkere dagen zijn begonnen, dat betekent dat het tijd is voor kerstverlichting. Met LED-verlichting haal je een gezellig gevoel in huis tijdens de donkere en koudere dagen. Of dit nou lampjes zijn voor in de boom of voor buiten, Kerstland.nl heeft het allemaal. Zo is er keuze uit verschillende soorten LED-verlichting. Bij reguliere verlichting is de afstand tussen de lampjes gemiddeld zo'n 7,5 cm. Bij micro-cluster verlichting ligt deze afstand lager op zo'n 2 cm en bij cluster kerstverlichting is de afstand korter dan 1 cm. Hiermee is de lichtopbrengst een stuk hoger bij clusterverlichting terwijl het snoer bij reguliere verlichting een stuk langer is.

  Verschillende kleuren

  LED-kerstverlichting is beschikbaar in een groot aantal verschillende kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verlichting met een witte kleur om het winterse thema helemaal compleet te maken. Mocht je toch iets warmers willen creëren kun je kiezen voor warm witte, of zelfs extra warm witte LED-kerstverlichting. Houd je wel van wat afwisseling of wil je juist een heel kleurrijk thema benadrukken met kerst? Dan is multicolor LED-kerstverlichting ideaal voor jou.

  Maak je kerstboom mooi met de juiste LED-kerstboomverlichting

  Een kunstkerstboom kopen? Je bent bij Kerstland.nl op het juiste adres maar onthoudt wel een kerstboom zonder LED-kerstboomverlichting kan natuurlijk niet. Het zijn juist de lampjes die zorgen voor een mooie boom en voor veel gezelligheid en sfeer in huis. LED-kerstboomverlichting bestaat uit een snoer met hierop lampjes gemonteerd. Afhankelijk van de grootte van de kerstboom en je wens voor een bepaalde hoeveelheid verlichting in je boom, kun je kiezen uit snoeren met veel lampjes of weinig lampjes. De kleur van de lampjes is ook erg belangrijk. Veel mensen vinden warme verlichting heel belangrijk voor een kerstboom.Daarom kun je kiezen uit warm wit, extra warm wit, maar ook voor multicolor. 

  LED-kerstverlichting kopen?

  De afstand die de lampjes van elkaar hebben, zijn een belangrijk onderdeel waar je op moet letten bij LED-kerstboomverlichting kopen. Hoe dichter de lampjes op elkaar zijn gemonteerd, des te beter lichtopbrengst is en des te gezelliger de aankleding van de kerstboom wordt. Bovendien heb je met lampjes die dicht op elkaar staan een minder lang snoer nodig. Daarom heb je de keuze uit drie soorten LED-kerstboomverlichting. Bij de reguliere kerstboomverlichting staan de lampjes op 7,5 centimeter van elkaar. Ga je voor clusterverlichting, dan is de afstand een stuk korter, namelijk 1 centimeter. Bij micro-cluster verlichting is de afstand tussen de lampjes 2 centimeter. Daarnaast kun je ook kiezen voor koppelbare kerstboomverlichting. Hiermee kun je de meerdere strengen met elkaar verbinden, zodat je maar één stopcontact nodig hebt. 

  LED op de energierekening

  Als je nog LED-kerstboomverlichting zoekt voor je kerstboom, dan doe je er goed aan om in de webshop van Kerstland te kijken. Bij ons kies je uit diverse soorten goedkope kerstboomverlichting, met enkele tientallen lampjes tot vele honderden lampjes. Onze LED-kerstboomverlichting is te koop in warm wit, extra warm wit of gekleurde kerstverlichting en bestellen gaat heel gemakkelijk online. Nu je de keuze voor de lampjes hebt gemaakt, kan je gaan kijken naar andere kerstboomversiering om jouw boom helemaal af te maken. Bestel jouw LED-kerstverlichting voor 15:00 bij Kerstland.nl en ontvang deze morgen in huis.