Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  De start

  Kerstland is ontstaan vanuit de steeds groter wordende vraag naar het online bestellen van kerstartikelen bij Tuinwereld in Dordrecht. Door het uitgebreide assortiment dat dit tuincentrum te bieden had is besloten de activiteiten ook online uit te breiden om zo de klanten beter en op meer manieren te kunnen bedienen. Eerst lag de focus op het bedienen van het gebied rondom Dordrecht maar hier kwam al snel verandering in. Binnen een jaar werd een netwerk opgezet waarmee wij iedere dag de mooiste kerstartikelen bij klanten kunnen afleveren.

  Vanuit dit netwerk van leveranciers en vaste klanten kunnen wij razendsnel de laatste trends op het gebied van kerst vinden en aanbieden. Door de steeds groter wordende vraag naar het gemak van het online bestellen van eenieders favoriete producten is er een grote vraag ontstaan bij zowel vaste klanten als nieuwe klanten. Op deze vraag willen wij inspelen door het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken zonder ook maar één moment de klantwens uit het oog te verliezen, Kwalitatieve kerstartikelen tegen de scherpste prijs.

   

  Het assortiment

  Het assortiment is zorgvuldig samengesteld zodat jij altijd een kunstkerstboom kunt vinden die past bij jouw stijl. Onze inkoop-experts zijn het hele jaar door bezig dit assortiment up-to-date to houden volgens de laatste trends. De producten die worden aangeboden op onze website staan garant voor een hoge kwaliteit en beschikken allemaal over minimaal 2 jaar fabrieksgarantie.

  De basis van het assortiment bestaat uit Kunstkerstbomen, Echte kerstbomen, Guirlandes & Kransen, Kerstverlichting, Kerstversiering en Kerstballen. Om onze klanten helemaal in hun behoeften te voorzien zullen deze categorieën in de nabije toekomst worden ge-update met allerlei kerstartikelen volgens de laatste trends.

  De website

  De website biedt een breed scala aan kerstartikelen en is zo ingericht dat jij alles makkelijk kunt vinden. Gebruik de hoofdcategorieën om te navigeren door verschillende soorten Kunstkerstbomen en Kerstverlichting of typ direct jouw zoekopdracht in de zoekbalk.

  Service

  Service is één van de allerbelangrijkste begrippen in de cultuur van Kerstland. En dan hebben we het natuurlijk over perfecte service. Iedere dag werken we met een team van minimaal 20 kersttoppers om jou net dat extra stukje service te bieden. Zo wordt het zoeken naar jouw favoriete kerstartikelen steeds een beetje leuker!

  Showroom

  Het complete assortiment is te ervaren in onze showroom in Dordrecht. Bovendien vind je er nog veel meer artikelen om jouw tuin compleet te maken, zoals; Tuinplanten, Tuinmeubelen, Potterie en Tuingereedschappen. Kom gerust eens langs en ervaar de ruime collectie in de gezellige showroom!

   

   

  Kerstland.nl
  Provincialeweg 4a
  3319 LH Dordrecht
  [email protected]

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking