Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken!

  Voor vrijblijvend advies of andere vragen

  Neem contact op

  Koppelbare kerstverlichting

  Natuurlijk haal je met een prachtig versierde kerstboom de kerstsfeer in huis. Maar wat dacht je van kerstverlichting? Met koppelbare kerstverlichting koppel je eenvoudig jouw favoriete kerstverlichting aan elkaar. Ideaal om een boom of schutting te vers Toon meer

  Merken

  Kleur snoer

  Werkt op

  Kleur verlichting

  Lengte snoer

  Geschikt voor een boom van

  Prijs

  -
  7 Producten

  Koppelbare kerstverlichting

  Natuurlijk haal je met een prachtig versierde kerstboom de kerstsfeer in huis. Maar wat dacht je van verlichting? Met koppelbare kerstverlichting koppel je eenvoudig jouw favoriete kerstlampjes aan elkaar. Ideaal om een groter oppervalk te versieren. Denk dan bijvoorbeeld aan een boom of schutting. Het geeft een professionele look en werkt heel eenvoudig. Ook geldt dit voor koppelbare ijspegelverlichtig. Het gebrek aan verschillende stroombronnen is verleden tijd. Koppel de verlichting gemakkelijk aan elkaar en genieten maar van alle mooie lampjes!

  Waarom koppelbare kerstverlichting kopen?

  Koppelbare verlichting bestaat uit een aansluitsnoer met een stekker en aan het andere einde van het snoer zit een aansluiting om een ander snoer met koppelbare kerstverlichting op aan te sluiten. Dit heeft een voordeel, namelijk dat je maar één stopcontact nodig hebt. Hierop kun je meerdere snoeren met kerstlampjes aansluiten, mits de verlichting koppelbaar is. Dit is ideaal als je de wens hebt om je kerstboom vol te hangen met veel lichtjes of als je je hele tuin wilt verlichten. Koppelbare lampjes kopen is gegarandeerd genieten van veel lampjes, ondanks je misschien niet veel stroompunten ter beschikking hebt.

  Goedkope koppelbare kerstverlichting bij Kerstland.nl

  Wil jij de komende kerst je woning binnen of buiten volop versieren met veel lampjes? Dan heb je veel baat bij goedkope koppelbare kerstverlichting. Dit voorkomt dat je meerdere verlengsnoeren aan elkaar moet koppelen, wat de nodige risico´s met zich mee brengt. Met koppelbare lampjes sluit je gemakkelijk meerdere strengen met lampjes op elkaar aan. Bij Kerstland.nl kun je goedkope koppelbare verlichting kopen, almede accessoires, zoals een startsnoer of verlengsnoer. Bestellen gaat bij ons gemakkelijk online, je kunt gebruikmaken van diverse betaalmogelijkheden en je hoeft voor je kerstverlichting de deur niet meer uit.

  Op zoek naar andere kerstartikelen?

  Ben je naast koppelbare kerstverlichting ook op zoek naar andere artikelen? Die kun je ook allemaal op de website vinden. Er is namelijk ook een groot aanbod guirlandes en kerstslingers voor in de boom. De kerstverlichting is er in allerlei verschillende soorten en er is zelfs verlichting voor buiten. Natuurlijk ziet er ook gezellig uit als je huis aan de buitenkant versiert is. Natuurlijk hebben wij hier ook artikelen voor zoals onze kerstballen en kerstpieken. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via de chat, e-mail of telefoon.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking