Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Rick - Maandag 28 December 2023

    Kerstspullen opbergen

    Nu de feestdagen voorbij zijn, is het tijd om je kerstspullen weer op te bergen. Het netjes opbergen van je kerstversiering maakt het volgende jaar een stuk eenvoudiger wanneer je de kerstboom weer wilt opzetten en je huis wilt versieren. In deze blog delen we handige tips om je kerstspullen netjes te organiseren voor een stressvrije kerstperiode in de toekomst.

    Onze 5 tips voor het opbergen van je kerstversiering

    Het is natuurlijk geweldig om je huis te versieren met Kerst. Maar opruimen is vaak wat minder leuk, gebruik de volgende tips om je kerstversiering op een georganiseerde manier op te bergen. Deze tips zullen ervoor zorgen dat je volgend jaar moeiteloos kunt genieten van het versieren van je huis.

    Tip 1 - Gebruik doorzichtige opbergdozen voor de kerstballen

    Bewaar je kerstballen in doorzichtige opbergdozen, zodat je in één oogopslag kunt zien welke ballen erin zitten. Dit bespaart tijd en voorkomt dat je onnodig moet zoeken.

    Tip 2 - Labelen van de verschillende dozen

    Maak het opruimen en opzetten gemakkelijker door al je kerstversiering te labelen. Geef elke doos een duidelijk label, zoals 'kerstballen', 'guirlandes', 'kerstkransen', etc. Dit zorgt voor een gestructureerde opslag.

    Tip 3 - De kerstbalhaakjes apart houden

    Voorkom het zoeken naar losse haakjes voor je kerstballen door ze apart te houden. Bewaar ze in een klein bakje of zakje en bevestig het aan de doos met kerstballen voor gemakkelijke toegang.

    Tip 4 - Kerstverlichting ergens omheen wikkelen

    Wikkel je kerstverlichting voorzichtig om een karton of speciale snoerhaspel om knopen te voorkomen. Dit maakt het volgende jaar het ophangen van de verlichting een stuk gemakkelijker. Lees hier meer over bij de tips voor je kunstkerstboom opruimen.

    Tip 5 - Bewaar kwetsbare versieringen in zachte materialen

    Voor delicate kerstboomversieringen, zoals glazen ballen of fragiele ornamenten, gebruik zachte materialen zoals inpakpapier of bubblewrap voor extra bescherming. Zo voorkom je dat ze breken of beschadigen tijdens de opslag.

    Zo zijn jouw kerstspullen netjes georganiseerd!

    Gebruik deze handige tips om je kerstspullen netjes op te bergen, zodat het volgende jaar het opzetten van de kunstkerstboom en het versieren van je huis zonder moeite zal gaan. Een goed georganiseerde opslag maakt het hele proces een stuk plezieriger. Tot volgend jaar!

    Vers van de pers

    Recente artikelen