Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken!

  Voor vrijblijvend advies of andere vragen

  Neem contact op

  Kunststof kerstballen

  Eerlijk is eerlijk, niks vervelender als een glazen kerstbal kapot valt als hij net in de boom hangt.. Kies daarom voor het gemak van kunststof kerstballen. Ook wel plastic kerstballen Toon meer

  Merken

  Aantal kerstballen

  Afwerking

  Kleur

  Materiaal

  Diameter kerstbal

  Prijs

  -
  28 Producten

  Het gemak van kunststof kerstballen

  Eerlijk is eerlijk, niks vervelender als een glazen kerstbal kapot valt als hij net in de boom hangt.. Kies daarom voor het gemak van kunststof ballen. Ook wel plastic kerstballen. Ideaal als je een heel lief, maar iets wat onhandig huisdier hebt. Of hele leuke kinderen die graag door het huis heen banjeren. Kerstballen werden vroeger van glas gemaakt. Gelukkig werden ze later ook van kunststof gemaakt. Verkrijgbaar in talloze maten, soorten en kleuren. Net zoals de glazen, zijn kunststof kerstballen voorzien van een glanzende of matte laag. Ook zijn er nog meer designs mogelijk met kunststof kerstballen, zoals doorzichtige kunststof met een versiering in de bal. Wil je kunststof kerstballen kopen, dan ga je voor duurzame optie. Je weet zeker dat je er meerdere seizoenen mee kan doen. En je hoeft hiermee een stuk minder voorzichtiger te zijn dan met de glazen omdat ze vrijwel onbreekbaar zijn. Weten hoeveel kerstballen je nodig hebt voor jouw boom? Je leest het hier!

  Goedkope kunststof kerstballen van Kerstland.nl

  Als jij je kerstballenassortiment wilt uitbreiden of vervangen, dan kan het een goed idee zijn om te kiezen voor kunststof kerstballen. Naast het uiterlijk ga je er in vergelijking met glazen niet op achteruit, maar je hoeft je minder zorgen te maken over de breekbaarheid van de kerstballen. Valt er om welke reden dan ook eens een kerstbal uit de kerstboom, dan is dit geen ramp, want kunststof is onbreekbaar. Bestel daarom goedkope kunststof kerstballen bij Kerstland. Wij hebben een ruim assortiment in allerlei kleuren en formaten. Van klassieke kleuren als groen, rood en goud tot aan poeder roze en zwart. Gegarandeerd een kleur die bij jouw interieur past. Wil jij meer weten over ons aanbod of heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag via de mail, chat of Whatsapp!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking