Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken!

  Voor vrijblijvend advies of andere vragen

  Neem contact op

  Kunststof kerstballen

  Iedereen die een kerstboom heeft, heeft ook kerstballen. Kerstballen behoren tot de basis kerstversiering van een kerstboom. De traditionele kerstballen zijn van heel dun glas. Je zult ongetwijfeld tijdens het versieren van de kerstboom zo wel eens kerstb Toon meer

  Merken

  Aantal kerstballen

  Afwerking

  Kleur

  Materiaal

  Prijs

  -
  31 Producten

  Kunststof Kerstballen

  Iedereen die een kerstboom heeft, heeft ook kerstballen. Kerstballen behoren tot de basis kerstversiering van een kerstboom. De traditionele kerstballen zijn van heel dun glas. Je zult ongetwijfeld tijdens het versieren van de kerstboom zo wel eens kerstballen verloren hebben. Zodra ze op een harde ondergrond vallen, breken ze in stukjes uiteen. Of je hebt kleine kinderen of huisdieren die kerstballen altijd wel interessant vinden en een kerstbal uit de boom stuk laten vallen. Wil je dit voorkomen, dan kun je tegenwoordig ook kiezen voor kunststof kerstballen. Als de kerstbal dan op de grond valt, dan zal deze niet stuk gaan.

   

  Kunststof kerstballen kopen in alle soorten en kleuren

  Behalve het gebruikte materiaal, hoeven kunststof kerstballen niet af te wijken van de traditionele kerstballen. Ook kunststof kerstballen zijn verkrijgbaar in talloze soorten en kleuren. Net zoals de glazen kerstballen, zijn kunststof kerstballen voorzien van een glanzende of matte laag. Tevens zijn er nog meer designs mogelijk met kunststof kerstballen, zoals doorzichtige kunststof kerstballen met een versiering in de kerstbal. Wil je kunststof kerstballen kopen, dan ga je voor duurzame kerstballen die zeer lang meegaan. Je hoeft hiermee een stuk minder voorzichtiger te zijn dan met glazen kerstballen. Gevaarlijke situaties met kleine kinderen of huisdieren voorkom je met kunststof kerstballen.

   

  Goedkope kunststof kerstballen zijn te koop bij Kerstland

  Als jij je kerstballenassortiment wilt uitbreiden of vervangen, dan kan het een goed idee zijn om te kiezen voor kunststof kerstballen. Betreffende het uiterlijk ga je er in vergelijking met glazen kerstballen niet op achteruit, maar je hoeft je minder zorgen te over de breekbaarheid van de kerstballen. Valt er om welke reden dan ook eens een kerstbal uit de kerstboom, dan is dit geen ramp, want kunststof kerstballen zijn onbreekbaar. Bestel daarom goedkope kunststof kerstballen bij Kerstland. Wij hebben kunststof kerstballen in allerlei kleuren en formaten.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking