Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Denise - Vrijdag 16 Oktober 2022

  De kersttrends van 2022

  Het is alweer bijna zo ver, kerst 2022! Ik ben ook dit jaar weer opzoek gegaan naar de nieuwe trends. Welke kleuren, stijlen en thema's worden het dit jaar? Tegenwoordig kijken we niet alleen naar de kleuren die bij jouw interieur passen, maar zijn we ook erg bezig met de trends en details hiervan. Je ziet steeds meer speling met kleuraccentjes en decoraties. Wil jij leuk je huis versieren voor Kerst? Lees dan zeker verder.

  Inmiddels is 2022 voorbij, dus ben je benieuwd naar de nieuwe kerstrends? Bekijk de kersttrends van 2023.

  Een oud maar vertrouwd kerstjaar

  Het echte kerstgevoel krijg je door het Engelse kerstthema, wat een luxe en vooral klassieke uitstraling heeft. De veel voorkomende kleuren zijn rood, goud, parelmoer wit en dennengroen. Hier wordt dan ook vaak klassieke voertuigen ter decoratie gebruikt zoals bijvoorbeeld de treintjes, bussen en luchtballonnen.

  In 2022 zul je ook steeds meer snoepgoed zien hangen in de kerstboom en dan met name de gewilde zuurstokken. Dit is van origine 'Scandinavisch', waar ook wij steeds meer in mee gaan en ook in de roodtinten valt. Niet alleen in de boom kan je deze kleuren toepassen, maar ook bij het dekken van de tafel bijvoorbeeld. Zo laat je de kleuren op verschillende plekken terugkomen in jouw huis, waardoor het één geheel wordt.

  Naturel en rust

  Iets teveel kleur voor je? te onrustig of past het gewoonweg niet bij jouw interieur? Geen probleem. De aardetinten zie je in het dagelijkse leven de laatste tijd steeds meer, wat ook toegepast kan worden met kerst. Kleuren die hier goed onder vallen zijn wit, toffee, walnoot en zilver of goud. De basis is uiteraard de kerstboom. Ga je voor een groene boom of een boom die al besneeuwd is? Deze kunnen beide toegepast worden met dit thema. 

  Frozen Christmas with color

  Het meest opvallende thema is toch wel de 'Frozen Christmas'. Dit thema uit zich door de opvallende kleuren en verschillende decoraties. Zo kun je kleuren als blauw of roze, wit, goud, oranje en zwart combineren om dit thema thuis te creëren. Niets is te gek voor dit thema en je kunt het zo kleurrijk maken als je zelf wilt. Als je zelf creatief bent, kun je dus ook zelf kransen maken, of de welbekende ringen op standaard decoreren in deze kleuren.

  Vers van de pers

  Recente artikelen