Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Loïs - Vrijdag 3 September 2023

    Kersttrends van 2023

    Voor je het weet staat Kerstmis 2023 voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om de nieuwste kersttrends te ontdekken. Dit jaar belooft een opwindend jaar te worden voor kerstversieringen, met een scala aan stijlen en kleuren om uit te kiezen. Of je nu van gedurfde kleuren houdt, een voorliefde hebt voor traditionele kerstversieringen, of de natuur naar binnen wilt brengen met een bos-thema, we hebben alles voor je op een rijtje gezet. Laten we eens kijken naar de meest opvallende kersttrends van 2023, kijk je mee?

    Trend 1: Zoete kerstdagen

    Dit jaar draait alles om durven en experimenteren, en dat geldt ook voor je kerstboom. Gekleurde kerstballen zijn de nieuwste rage, en ze zijn beschikbaar in een scala aan levendige en ongewone tinten. Denk aan roze, aquablauw, metallic goud, en zelfs pastel paars. Maar het plezier stopt hier niet. Versier je kunstkerstboom met een assortiment gekke en aparte kerstballen om een unieke en eigenzinnige uitstraling te creëren. Denk aan kerstballen in de vorm van exotische dieren, voedsel of popcultuuriconen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een boom die gegarandeerd de aandacht trekt.

    Trend 2: Een winterse kerst

    Als je op zoek bent naar een meer ingetogen, maar toch eigentijdse kerstlook, overweeg dan om winterse kleuren zoalsblauwe en grijze tinten in je kerstboom te verwerken. Blauw en grijs stralen een gevoel van rust en elegantie uit, en ze kunnen prachtig worden gecombineerd met zilveren of kristallen ornamenten voor een vleugje glamour. Voeg wat glinsterende witte lichtjes toe om de sfeer te versterken, en je krijgt een betoverende kerstboom die de ruimte in een kalme en serene sfeer dompelt. 

    Trend 3: Natuurlijke kerstsferen

    Voor wie droomt van een gezellige kerst in de natuur, is het bos-thema dé trend van 2023. Deze stijl omvat een scala aan groene tinten, van diep smaragdgroen tot zacht dennengroen, gecombineerd met warme bruine accenten en een vleugje champagnekleur voor een luxe sprankeling. Voeg herten- en dennenappelornamenten toe om de sfeer van het bos naar binnen te halen. Deze thema's brengen de rustieke schoonheid van de natuur naar je huis en creëren een gezellige en gastvrije kerstsfeer. Lat de gezellige kerstdiners at home maar komen!

     

    Trend 4: Bij de kerstman thuis

    Voor degenen die de warmte en nostalgie van traditionele kerstdecoraties waarderen, blijven de klassieke kleuren rood en donkergroen een favoriete keuze. Een kerstboom versierd met rode en groene ornamenten, glinsterende kerstballen en sierlijke linten straalt een tijdloze charme uit. Voeg enkele decoraties en natuurlijke elementen toe om een rustieke touch te geven aan je traditionele kerstboom. Wat dacht je van hangende zuurstokken of kerstkoekjes? Niets is te gek.

     

    Jouw kerstboom versieren volgens de trends?

    Of je nu kiest voor een gedurfde en levendige look met gekleurde bomen en gekke kerstballen, een rustgevende en eigentijdse uitstraling met blauwe en grijze tinten, de traditionele charme van rood en donkergroen omarmt, of een betoverend bos-thema creëert: 2023 biedt een overvloed aan kersttrends om uit te kiezen. Bekijk al onze kerstballen voor meer inspiratie om van jouw boom een feestje te maken. Nog op zoek naar een duurzame kunstkerstboom? Met onze kunstkerstbomen ben je gegarandeerd van een boom die van jouw kerst de komende tijd een succes maakt. Nu je helemaal up-to-date bent van de laatste trends, lees dan onze blog: kerstboom versieren

    Laat je inspireren door deze trends en maak van kerstversieringen een weerspiegeling van je persoonlijke stijl en smaak. Wat je ook kiest, het belangrijkste is dat je de feestdagen viert in een sfeer die warmte, vreugde en gezelligheid uitstraalt. Geef magie een thuis met de kerstartikelen van Kerstland.nl! 

     

    Bekijk deze trendy kerstartikelen

    Vers van de pers

    Recente artikelen