Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Denise - Donderdag 27 December 2022

  Hoe bevestig je kerstverlichting?

  Je hebt besloten om dit jaar in of rondom je huis te versieren met kerstverlichting, maar je ziet er een beetje tegenop omdat je niet weet hoe je dit moet bevestigen. Maar weet je dat er eigenlijk meerdere opties mogelijk zijn? Dat je niet altijd gaatjes hoeft te boren? In deze blog staan een paar tips over hoe jij je kerstverlichting kunt ophangen of bevestigen.

  De voorbereiding is ook hierbij het halve werk

  Het eerste waar je voor moet zorgen, is een stroompunt. De meest gebruikte buitenverlichting is koppelbare kerstverlichting, netverlichting en bijvoorbeeld ijspegelverlichting op stroom. Er bestaat ook kerstverlichting op batterijen voor buiten, maar dit is niet altijd handig aan je gevel, want anders moet je iedere keer naar boven om de batterijen te vervangen.
  Voor binnen kun je uiteraard ook al deze producten gebruiken, maar is er net even iets meer keus.

  Hoe bevestig ik de binnenverlichting?

  Je hebt besloten dit jaar de verlichting rondom het raam te bevestigen aan de binnenkant, maar hoe ga je dit doen? Door het kunststof is zonde, maar gaatjes in het hout is ook niet altijd even gewenst.
  In dit geval kun je het beste voor zuignapjes gaan, die je kunt bevestigen op het raam en waarbij je aan de achterkant van de zuignap de verlichting vast zet.
  Heb je al gaatjes? Draai er dan kleine haakjes in, wat de verlichting op zijn plek houd. Met een (deels) open trap kun je bijvoorbeeld ook gebruik maken van tiewraps.

  Buitenverlichting

  Verlichting aan je gevel hang je het makkelijkst op door middel van goothaken, die in verschillende formaten te verkrijgen zijn. Je hangt ze gemakkelijk op zonder dat hier gaatjes voor nodig zijn.
  Heb je bijvoorbeeld een heg van coniferen of een schutting staan? Dan kun je hier bijvoorbeeld netverlichting in/aan hangen.

  Veel succes met het ophangen van jouw verlichting en mocht je gebruik maken van een ladder, neem dan veiligheidsmaatregelen!

  Vers van de pers

  Recente artikelen