Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Denise - Dinsdag 27 November 2023

  Hoe verloopt het orderproces bij Kerstland.nl?

  Alle artikelen staan in je winkelwagen. Je controleert het afleveradres en rond de bestelling af. Super fijn, de order is geplaatst! Maar hoe nu verder? Wat gebeurt er nu eigenlijk met je order, wanneer kun je deze verwachten en welke informatie ontvang je van ons? Om jou meer inzicht te geven in het bestelproces bij Kerstland.nl, leggen wij graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

  Orderbevestiging

  Zodra je op de knop ‘Bestelling afronden’ klikt is je bestelling geplaatst. Kerstland.nl bedankt je voor je bestelling! Je order gaat direct het proces in en wij gaan voor je aan de slag. Om deze reden kunnen wij geen wijzigingen meer aanbrengen in artikelen.

  De mail die je van ons zult ontvangen is een orderbevestiging met de factuur. Het onderwerp van onze mail is: ‘Factuur voor bestelling’. Op de factuur staat een overzicht van de bestelde artikelen, het totaalbedrag en een ordernummer. Daarnaast zie je het aflever- en factuuradres, de gekozen betaalmethode en de verzending. Mogelijk komt deze mail per abuis in je spam/ongewenste map van jouw mail en daarom vragen wij ook hier te kijken wanneer je deze niet hebt ontvangen.

  Verzendklaar maken

  Nu je bestelling goed is binnengekomen, word deze gekoppeld aan diverse systemen binnen ons bedrijf.
  In het magazijn wordt jouw bestelling zorgvuldig gepickt en gereed gemaakt voor verzending. Tijdens dit proces krijgt de order diverse scans op onze handterminal. De handterminal geeft aan welke producten bij de order horen en op welke locatie deze liggen. Deze scans zorgen voor ‘groen licht’ en dit betekent dat jouw bestelling nu compleet is en verzonden mag worden.
  De order komt vervolgens bij de ‘Inpak’ te liggen en hier zal de laatste scan ervoor zorgen dat het juiste verzendlabel geprint word.

  Verzonden

  Onze koeriersdienst heeft dagelijks een pick-up bij ons om alle bestellingen af te halen. Daarom streven wij ook naar 'Voor 15:00 besteld = morgen in huis'. DHL zal nu zorgdragen voor jouw bestelling en de aflevering hiervan. In de mail die volgt vanuit DHL staat een link naar het DHL-portaal waar je kunt zien wanneer je je bestelling kunt verwachten. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

  Vragen?

  Heb je vragen omtrent jouw bestelling? Onze klantenservice staat voor je klaar!

  Vers van de pers

  Recente artikelen